Sidst opdateret:
October 24, 2019, 18:49

Maj 2015

 

LAN Maj 2015

 

Første Salbrovad | LAN

Fredag d. 8. Maj afholdt vi for første gang Salbrovad | LAN i Salbrovadhallen.

Vi startede Fredag formiddag kl 9:30 med at stille op og gøre klar, så alt klappede når deltagerne begyndte at komme kl 15:00.

Vi streamede hele arrangentet live via http://www.twitch.tv/salbrovad

Der gik ikke længe fra folk fik sat deres udstyr på til de var i gang på slagmarkerne, fodboldbanerne og i de særeste verdener på den anden side af denne dimension.

Der blev spillet på både PC og konsol (Spille maskiner som Playstation og XBOX).

Ved 19 tiden var halinspektør Benny Sørensen klar med en gang lassange med salat til de sultne krigere, og der blev hurtigt sat noget til livs.

Der var hurtigt kø ved buffeten og der var god stemning og højt humør under aftensmaden

Efter maden blev der spillet videre på computerne og mange benyttede sig af muligheden for at gå ind i hallen og spille bold, halinspektøren havde sørget for at der var bolde til fri afbenyttelse hele arrangementet igennem, og de blev flittigt brugt.


Så de der tror at computertræf kun handler om at sidde stille kan godt tro om igen, de der havde lyst gav den fuld gas i hallen flere gange når energien ikke var til at komme af med foran skærmen.

Ved 22 tiden afholdt vi en lille lodtrækning med præmier sponsoreret af henholdsvis sparepart.dk i Assens og Lokalforeningen for Salbrovad og omegn.


Mikkel Rahbek Christensen vandt en 16GB USB 3 stick sponsoreret af sparepart.dk

Niclas William Hansen vandt en 32 GB USB 3 stick ligeledes sponsoreret af sparepart.dk

Emil Mathiasen vandt et headset sponsoreret af Lokalforeningen for Salbrovad og omegn

Det var Rosalie Jökla Helgadóttir og Katrine Rasmussen der trak de heldige vindere og efter denne mindre afbrydelse i aftenens program blev der spillet, snakket og hygget videre.

Ved 03:30 tiden var der så et par stykker der igen var blevet sultne så der røg det sidste lassange indenbords, så kunne der lige køres videre til ved 8:30 tiden hvor Benny Sørensen kom med morgenmaden, et ordentligt fad rundstykker.

Ved 13 tiden stod den så på middagsmad, franske hotdogs og pomfritter, det var også her man godt kunne se at der der nu var gået snart 24 timer oven på en skoledag Fredag og der var mange der kørte igennm uden at sove ret meget, nogle sov slet ikke, så kom ikke og tal om ungdomssløvsind her :)

Ved 14:30 tiden tog vi stømmen til netværket og der var mange allerede begyndt at pakke, og de første forældre stod klar til at hjælpe med at bære udstyr ud i bilerne.

Det var nogle trætte deltagere der tog hjem, så mon ikke der er blevet taget en velfortjent lur Lørdag eftermiddag.

Herfra skal lyde en tak, den største af alle, til Jer der deltog, det er Jeres arrangement, uden Jer , intet LAN.

Der var 18 deltagere denne gang, og efter som det er første gang må det siges at være OK, vi har 60 pladser så vi håber selvfølgelig på at de der var med denne gang synes at det var så godt at de vil sige det videre ude i byerne.

Dette var første gang og vi har hørt hvad I deltagere har sagt til os og har allerede sat lidt ændringer igang til næste gang, men det kommer der mere om her på siden , her vil vi også annoncere datoen for næste LAN så snart det er på plads , så hold øje med den.

Et par af de ændringer der vi ske til næste gang er bl.a. at der vil være gratis kaffe hele vejen igennem LAN'et, og det vil blive afholdt fra Lørdag til Søndag i stedet, så er der ikke en hel skoledag/arbejdsdag først.En stor tak skal også rettes til:


For hurtigt og stabilt 250Mbit internet

 

i Sandager, som gav en sodavand til aftensmaden


For præmier til lodtrækningen
En helt særlig tak skal gå til halbestyrer Benny Sørensen og Salbrovadhallen fordi han tror på projektet og vil være med til at starte det op.

Så håber vi at se endnu flere veloplagte mennesker til næste LAN.

Tak for denne gang...

/LAN-udvalget

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login